Welkom iedereen!

Welkom iedereen!

IMG_1231Welkom op mijn  blog!

Ik hoop deze blog  niet alleen voor mijn reizen te gebruiken maar ook tussendoor als ik wat interessants te  vertellen of te tonen heb zo hoop ik toch. In een nieuwe rubriek “Reizen van vroeger” probeer ik sommige reizen van vroeger te verbinden met het heden. Hetzelfde doe ik met “Reizen in het verleden” waarin ik gebeurtenissen ui mijn jonge jaren probeer te duiden.

Na jarenlang de wereld rondgereisd te hebben tijdens de grote en andere vakanties toen ik nog in het onderwijs stond in Oostende heb ik sinds mijn pensionering telkens tijdens onze winter wel dertien keer India verkend van alle kanten en er zelfs les gegeven.

Sindsdien heb ik een vaste stek gevonden in Thailand  en de buurlanden ook nu weer tijdens de wintermaanden .

Ik was gewend via Iweb mijn reiservaringen te  delen maar toen die geen hosting meer deden en Telenet niet zo vriendelijk is voor Mac gebruikers heb ik me gewend tot het populaire WordPress.

Nu ik in Chiang Mai de mensen van Documentary Arts Asia (D.A.A.) heb leren kennen via workshops ben ik met de hulp van webdesigner Sahil Choujar met mijn eigen domeinnaam begonnen en heeft hij voor de hosting gezorgd .

Zo kan ik in  Wordpress.org  beginnen te werken met veel meer mogelijkheden waarvoor ik niet meer extra hoef te betalen.

Ik hoop daardoor ook meer lezers te bereiken natuurlijk en hopelijk ook reacties., zeker met de vertaalopties als die klaar zijn

Veel leesgenot!

Alfons