In Chiang Mai 2

In Chiang Mai 2

Vorig weekend was er hier een danswedstrijd voor tieners als deel van een reeks “Teendacercise”in Thailand. Ik mocht er filmen en heb een mix op Youtube gezet. Ze kennen er  wat van die kinderen en tieners! Trotse ouders kwamen natuurlijk mee supporteren!

Ik werd ook gevraagd om weer mee te doen aan “One day on Earth” dit keer 12.12.12 en ik meldde dat ik wel dit keer in Thailand ben. “Geen probleem doe maar” was het antwoord en  ik ben op goed geluk af naar het bekende Tapae plein gweest. Het duurde niet lang of ik had vangst! Ik was benieuwd wat er zomaar zou gebeuren…1 drie Chinese studentes op toer met motorbike geïnterviewd 2. een fotosessie trouwers gefilmd en geïnterviewd waarom vandaag getrouwd? 3. Drie studentes van de CMU hier wilden mij interviewen, als compensatie heb ik ze zelf geinterviewd over 12.12.12!

Ook dat filmje is al gemonteerd en geüpload op de  site van “One day on Earth!

Ondertussen zijn de filmpjes ook klaar over mijn belevenissen in Kampot Cambodja, ik zal ze binnenkort uploaden als het niet te traag gaat hier!

Mijn uitstappen in de buurt die ik in vorige aflevering aankondigde moeten nog wat wachten.

Terwijl in Oostende de Grote Post op 21 dec plechtig geopend wordt, ik geef toe ik zal het missen, heb ik op dezelfde avond hier een ticket geboekt voor een optreden van  Chinese acrobaten uit Shangai, ik kon nog net een goede plaats krijgen hier en wellicht kan ik dat ook filmen..

Ondertussen staan hier ook overal  kerstbomen  met kunstsneeuw natuurlijk.

Binenkort stuur ik een clipje met mijn wensen en met kunstsneeuw!